Despre noi

Always the clever way!

CompuServe este prezent pe pita IT din Oradea din anul 2000. In primii ani ne-am ocupat atat cu mentenante de retele cat si cu vanzari en  gros si en detail.

Din 2010 ne ocupam exclusiv de furnizarea de servicii IT. Din 2015 ne-am axat mai mult spre zona corporate si oferim servicii doar pentru peroane juridice.

Avem clienti din diferite sectoare ale aconomiei, cum ar fi: energie, auto si servicii anexe, agricultura, furnizare apa, cultura, contructii si servicii anexe, productie mobilier, transport, birotica.

80% din serviciile prestate sunt destinate clientilor cu care avem incheiat un contract de mentenanta.

Oferim servicii indiferent de tipul si de marimea afacerii. Suntem o solutie optima in cazul in care o afacere se gandeste sa externalizeze serviciile IT.

Angajatii nostrii sunt cu studii superioare de specialitate si detin diferite certificari Microsoft, Linux si Fortigate.

Suntem mandrii ca prin ajutorul acestor colegi putem oferi clientilor servicii IT de calitate, care prin resurse proprii le-ar fi obtinut la un pret mult mai mare.

Dorim ca toti clientii nostrii sa fie multumiti si pe termen lung sa nu aiba bataia de cap de a gasi si a tine un bun IT-st.

437399-PEBLTN-617

Testimoniale clienti